Blog
 

Tato otázka dělí společnost na dva tábory, to popisuji ve svém článku na blogu (již brzy). Pojďme se na to podívat ještě z jiného úhlu pohledu, a to z úhlu pohledu odborníků.

Je NEkoupání miminek po narození moderní trend, a nebo má nějaká hlubší opodstatnění? A k čemu by vlastně ten novorozenecký mázek byl dobrý, kdyby na miminku zůstal?

První společné chvíle... To nejlepší, co můžete vašemu miminku dopřát první minuty, dny, týdny života je pocit bezpečí a jistoty, že tam jste pro něj, kdykoli bude potřebovat. Tento pocit je důležitý pro budování vzájemné důvěry jeden v druhého i ve svět. Podpořit tento pocit je velmi snadné a není k tomu zapotřebí mnoho - VY a MIMINKO a...

Věděli jste, že miminko chce maminky prso a nemusí mít hlad nebo žízeň? Jaké jsou tedy funkce KOJENÍ? Proces kojení má několik funkcí. Sání dětí můžeme rozdělit na dvě základní skupiny NUTRITIVNÍ x NENUTRITIVNÍ. Co jednotlivé funkce znamenají se dozvíte v článku.

© 2020 Vecernice - Materstvi s usmevem. Praha
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky